Σχετικά με εμάς

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


Η εταιρεία BEST USA ORIGINALS δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1996 στον τομέα της εισαγωγής και εμπορίας ανδρικών και γυναικείων ρούχων καθώς και ειδών σπιτιού (Λευκά είδη / Χαλιά / Κουρτίνες / Στρώματα). Η εισαγωγή των 100% αυθεντικών προϊόντων των καταστημάτων μας γίνεται αποκλειστικά από την οικογένεια Μαστρογιάννη, προσφέροντας σ' εσάς την ποιότητα και ποικιλία των πιο hot brands, που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, πάντα στις καλύτερες τιμές.

Μεγάλες εταιρείες ανδρικής και γυναικείας ένδυσης όπως Abercrombie & Fitch, Hollister, , US Polo ASSN, Juicy Couture, Tommy Hilfiger, Timberland, καθώς και των ειδών σπιτιού όπως Nautica, Laura Ashley , Guy Laroche κ.α. βρίσκουν στέγη στα καταστήματά μας δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποκτήσετε επώνυμα και κυρίως αυθεντικά προϊόντα.

Η δραστηριότητα της εταιρείας έως το 2011 έγκειται στον χώρο των λιανικών πωλήσεων μέσω των πέντε καταστημάτων της εταιρείας στην περιοχή της Νέας Μάκρης (4 καταστήματα ένδυσης: ανδρικά / γυναικεία / stock και 1 MEGA κατάστημα: ειδών σπιτιού | λευκά είδη | στρώματα | χαλιά ).


Η βασική αρχή της εταιρείας συνεχίζει να παραμένει η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της και η αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών τους με γνώμονα το τρίπτυχο ποιότητα – τιμή – εξυπηρέτηση.


Λαμβάνοντας υπόψη τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για αναλυτική και άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση, καθώς και τους γρήγορους ρυθμούς της νέας εποχής που επιφέρουν μείωση του διαθέσιμου χρόνου του, η εταιρεία δημιούργησε το 2011 το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Μέσα από αυτό μπορείτε να ενημερώνεστε για κάθε νέο προϊόν και υπηρεσία, να παραγγέλνετε εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που σας αρέσουν, να τα παραλαμβάνετε άμεσα στο χώρο σας, καθώς και να μας γράφετε τα σχόλια σας για να γινόμαστε καλύτεροι!

Το 2016 ιδρύσαμε ένα ακόμα κατάστημα στην περιοχή των Βριλησσίων με ανδρική, γυναικεία και παιδική ένδυση. Τώρα βρισκόμαστε κοντά σε ακόμα περισσότερους πελάτες μας για να τους παρέχουμε την δυνατότητα να αγοράσουν επώνυμα και αυθεντικά ρούχα σε τόσο προνομιακές τιμές.


Καλή περιήγηση... Καλές αγορές!!!