Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Με την ολοκλήρωση των αγορών σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους για την παραλαβή της παραγγελίας σας.

- Παραλαβή της παραγγελιάς σας σε ένα από τα καταστήματα της εταιρείας μας χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων αποστολής. (ΔΩΡΕΑΝ)

- Παραλαβή της παραγγελίας σας μέσω courier των εταιρειών Γενικής Ταχυδρομικής | Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ | SPEEDEX εφόσον πρώτα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής όπως αυτή ορίζεται από τους όρους της εταιρείας μας.


- Παραλαβή της παραγγελίας μέσω πρακτορείου (μεταφορικής εταιρίας) όπου μεταφέρει την παραγγελία μέχρι το αντίστοιχο υποκατάστημα του πρακτορείου στην πόλη προορισμού και από εκεί αναλαβμάνει να το παραλάβει ο πελάτης. Για παράδοση στην διεύθυνση του πελάτη, θα πρέπει να γίνει απ' ευθείας συννενόηση με το πρακτορείο και υπάρχει περίπτωση να έχει έξτρα χρέωση.

- Παραλαβή παραγγελιών μεγάλου όγκου και βάρους (π.χ. στρώματα, κρεβάτια) μέσω μεταφορικής εταιρείας της επιλογής σας εφόσον πρώτα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής όπως αυτή ορίζεται από τους όρους της εταιρείας μας και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρεία.


Σημείωση:

Για αποστολές άνω των 80€ (για δέμα μέχρι 2 κιλά και όγκο μέχρι 10.000cm3) με εντολή αντικαταβολή/μετρητοίς και ανεξαρτήτως προορισμού, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για αποστολές προς την Κύπρο επικοινωνήστε με την εταιρεία μας.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της BEST USA ORIGINALS δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, ή χρεωστικές VisaElectron και Maestro. Οι πιστωτικές κάρτες υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας σας. Αν ο εκδότης της κάρτας σας δεν εγκρίνει την πληρωμή, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση και δεν θα μπορούμε να συνάψουμε Σύμβαση μαζί σας.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κατά τη διαδικασία παραγγελίας. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε στη φόρμα παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και τα τρία τελευταία νούμερα που βρίσκονται στην πίσω όψη αυτής. Ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας, σε κάποιες κάρτες τραπεζών, θα σας ζητηθεί και ο τηλεκωδικός (Ε-code) που σας αποστέλλεται μαζί με την πιστωτική σας κάρτα. Αν τυχόν δεν τον θυμάστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικός με την τράπεζα σας για να σας τον υπενθυμίσει. Και πάλι σε περίπτωση που δεν θελήσετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να κάνετε την αγορά σας με την μέθοδο της αντικαταβολής.

Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείται να είναι εταιρική, δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρείας. 


Αγορά με Δόσεις:


Η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε προϊόντα με δόσεις  μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

Η πολιτική των Άτοκων Δόσεων που ισχύουν:

Από 100€ έως 200€ 2 Δόσεις

Από 201€ έως 350€ 4 Δόσεις

Από 351€ και άνω 6 Δόσεις


Σημείωση:

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα σας πωλήτριας εταιρείας.


Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:


Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε ή με πληρωμή μέσω  alphaweb, ebanking.eurobank.gr, nbg.gr/i-bank, ή με απ΄ευθείας κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα των κάτωθι τραπεζών:


Πέτρος Μαστρογιάννης

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος:

Αρ. Λογαριασμού: 149/611591 – 84   / IBAN: GR 9401101490000014961159184 

Alpha Bank:

Αρ. Λογαριασμού: 176-00-2310008376   /   IBAN: GR1801401760176002310008376

Eurobank:

Αρ. Λογαριασμού: 00260096150200057961 /   ΙΒΑΝ: GR4702600960000150200057961


και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 22940 96048 ή με e-mail στο info@bestusa.gr . Σε περίπτωση που ο καταθέτης φέρει διαφορετικό επίθετο από αυτό του παραγγελιοδόχου παρακαλούμε να αναγράφετε το όνομα του παραγγελιοδόχου και τον αριθμό παραγγελίας.

Μετά την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Για την αποστολή παραγγελίας στην Κύπρο είναι απαραίτητη η εξόφληση με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.


Πληρωμή με αντικαταβολή  στο χώρο σας :


Η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μετρητοίς, κατά την παράδοσή της, στο χώρο σας.

Κατά την αποστολή παραγγελιών μέσω μεταφορικής εταιρείας η μέθοδος της αντικαταβολής δεν ισχύει.

Για αποστολές προς την Κύπρο επικοινωνήστε με την εταιρεία μας.

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο πλησιέστερο κατάστημα της BEST USA ORIGINALS.

Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας σε ένα από τα τέσσερα καταστήματα της BEST USA ORIGINALS.